مضرات مصرف نادرست پسته

by پسته ایران in دسامبر 13, 2016

مضرات پسته

مغز پسته یکی از منابع غنی اسیدهای چرب مفید است، اما مصرف آن به افرادی که میزان تری گلیسرید خون بالایی دارند، توصیه نمی شود، همچنین به دلیل هضم دشوار آن برای معده مناسب نیست. خوردن زیاد آن باعث گرمی بدن و کهیر و دانه های قرمز رنگ در پوست می شود .برای رفع گرمی و خشکی باید سرکه ، انار ترش و یا برگه زردآلوی ترش مصرف نمود.

خوردن پسته برای اشخاصی که دچار ضعف و نارسایی کبد هستند و مبتلایان به بیماریهای نقرس و دیابت و ناراحتی کلیه مضر می باشد.

مغز پسته از نظر طب قدیم ایران گرم و خشک است و برای افراد گرم مزاج مناسب نیست.

خواص پوست سبز پسته

– بهترین دارو رای رفع بوی بد دهان است.

– جویدن آن باعث التیام زخمهای داخل دهان می شود.

– برای استحکام لثه آنرا روی لثه بمالید و یا بجوید.

– دم کرده پوست سبز پسته حالت دل بهم خوردگی و استفراغ را از بین می برد.

– دم کرده آن برای رفع اسهال مفید است.

– برای رفع سکسکه پوست سبز پسته را دم کنید و یک فنجان از آنرا بنوشید. خواص پوست سفید پسته

apg-pistachio_close_up
خواص پوست سفید پسته

پوست سفید پسته برای بواسیر و بیرون زدن مقعد مفید است . برای درمان این بیماری باید پوست سفید پسته را در آب بجوشانید و آنرا داخل لگنی بریزید و شخصی را که این بیماری را درد برای چند دقیقه در آن بنشیند . باعث تسکین درد و تخفیف بیماری می شود.

پسته , خواص پسته , پسته خام , پسته تازه , پسته در بارداری , پسته چاق کننده است؟

خواص درمانی و غذایی پسته

روغن پسته

از عصاره مغز پسته، روغن شفاف و زرد رنگی به دست می آید که خواص غذایی و درمانی دارد.

روغن پسته یک مرطوب کننده مطلوب بوده و به سرعت جذب می شود و حالت چسبندگی ایجاد نمی کند و برای ماساژ صورت و بدن گزینه مناسبی است. اسیدهای چرب امگا6 آن اثر زخم های ناشی از اعمال جراحی را از بین برده و از چین و چروک دور چشم و صورت جلوگیری کرده و از همه مهم تر موها را شفاف می کند. مصرف خوراکی این روغن نیز جنبه درمانی داشته و فسفر آن هوش و حافظه را افزایش و اسیدفولیک آن به رشد و تکامل سیستم عصبی جنین کمک می کند.

خواص بی نظیر پسته

لازم به ذکر است که پسته یکی از اعضای مهم و ثابت آجیل ایرانی ها در شبهای عیدباستانی نوروز می باشد که میزان پتاسیم آن با این جثه کوچک برابر با پتاسیم پرتقال می باشددر واقع به علت داشتن مواد مغذی از اهمیت بسیار زیادی برخوردار می باشد. قابل ذکر است که استان کرمان و شهرستان رفسنجان، مراکز اصلی تولید پسته در ایران هستند. البته چهار نوع پسته در ایران تولید می شود : فندقی، کله قوچی، اکبری و احمد آقایی را می توان نام برد.

پسته , خواص پسته , پسته خام , پسته تازه , پسته در بارداری , پسته چاق کننده است؟
ahmadi1
نحوه مصرف پسته را بدانید
بدنیست بدانید که پسته را هم می توان به صورت خام و تازه مصرف نمود و هم به صورت میوه خشک شده.برای اینکه طعم بهتری به این میوه دهند آن را با آب و نمک تفت میدهند تا پسته شور را تهیه نمایندکه بسیار خوشمزه است.

پسته , خواص پسته , پسته خام , پسته تازه , پسته در بارداری , پسته چاق کننده است؟

خواص داروئی پسته را بشناسید

خوب است بدانید که مصرف پسته در پیشگیری از بیماری های قلبی و عروقی نقش بسزایی دارد.همچنین برای آرامش و تنظیم ضربان قلب و آرام کردن اعصاب مفید است و کلسترول بد را کم میکند. لازم به ذکر است که مغز پسته به علت داشتن آهن خون ساز است و آنهایی که مبتلا به کم خونی می باشند باید حتما روزانه مقداری پسته بخورندتا بدنشان خون سازی نماید.قابل ذکر است که خوردن پسته نیروی جنسی را تقویت می کند. جالب است بدانید که پسته مغز و ذهن را تقویت می کند.

پسته , خواص پسته , پسته خام , پسته تازه , پسته در بارداری , پسته چاق کننده است؟

مضرات پسته را بدانید

قابل ذکر است که مغز پسته یکی از منابع غنی اسیدهای چرب مفید است، اما مصرف آن به افرادی که میزان تری گلیسرید خون بالایی دارند، توصیه نمی گردد همچنین به دلیل هضم دشوار آن برای معده مناسب نیست. البته خوردن زیاد آن باعث گرمی بدن و کهیر و دانه های قرمز رنگ در پوست می گردد .برای برطرف شدن گرمی و خشکی باید سرکه ، انار ترش و یا برگه زردآلوی ترش میل نمود. جالب است بدانید که خوردن پسته برای اشخاصی که دچار ضعف و نارسایی کبد هستند و مبتلایان به بیماریهای نقرس و دیابت و ناراحتی کلیه مضر است.جالب است بدانید که مغز پسته از نظر طب قدیم ایران گرم و خشک است و برای افراد گرم مزاج مناسب نمی باشد.

پسته , خواص پسته , پسته خام , پسته تازه , پسته در بارداری , پسته چاق کننده است؟

جالب است بدانید که از عصاره مغز پسته، روغن شفاف و زرد رنگی به دست می آید که خواص غذایی و درمانی دارد.البته روغن پسته یک مرطوب کننده مطلوب بوده و به سرعت جذب می شود و حالت چسبندگی ایجاد نمی کند و برای ماساژ صورت و بدن گزینه مناسبی می باشد.قابل ذکر است که اسیدهای چرب امگا6 آن اثر زخم های ناشی از اعمال جراحی را از بین برده و از چین و چروک دور چشم و صورت جلوگیری کرده و از همه مهم تر موها را شفاف می کند. لازم است بدانید که مصرف خوراکی این روغن نیز جنبه درمانی داشته و فسفر آن هوش و حافظه را افزایش و اسیدفولیک آن به رشد و تکامل سیستم عصبی جنین یاری می کند.

کسانیکه به بیماری‌های قلبی مبتلا هستند، بهتر است بهتر است برای جلوگیری از سکته قلبی این خوراکی‌ها را مصرف کنند: سیب زمینی شیرین (نوعی سیب زمینی که مغز آن نارنجی رنگ است)، شربت نارنج، سبزیجات برگ‌دار سبز، انواع هویج، کلم و سبزیجات (در صورت پخت با حرارت ملایم و مدت کوتاه پخته شود)، کدو تنبل کنسرو شده یا پخته شده، مرغ یا بوقلمون بدون چربی، ماکارونی و سس گوجه کم چرب، سیر و پیاز، پیتزای مرغ، پسته، گردو، بادام، روغن زیتون، شیر بدون چربی، پرتقال همراه با قسمت های سفید رنگ داخل آن، انگور سیاه یا انگور قرمز، میوه های خشک به خصوص زرد آلو خشکه، خرما و آلو خشکه، طالبی، غذا های حاوی نخود و لوبیا، گل کلم.در مقابل نیز از صرف کردن این نوع غذاها باید پرهیز کرد:چربی‌های مضر مثل چربی گوشت و چربی‌های بالای حیوانی، گوشت قرمز، غذاهای سرخ‌کردنی، بستنی، شیرینی، نمک(درصورتیکه فشار خون بالا دارید)، چیپس و مواردی از این قبیل.
همه چیز درباره ی پسته ایران

Leave a Reply